danskenglish
Professionel kameraovervågning & Sikkerhedsløsninger
Varesortiment

Information


Her kan du finde informationer, om brugen af webshoppen, og de forskellige produkter.

ITV-Security er altid til rådighed med at besvare spørgsmål eller give vejledning. Er der produkter eller løsninger, som ikke findes i webshoppen, så kontakt ITV-Security direkte på mail eller Tlf., da ITV-Security har mange forskellige leverandører rundt omkring i verden, hvilket gør det muligt at skaffe lige det der mangler.
Webshoppen bliver løbende opdateret.

For at handle på Web Shoppen:
Oppe i højre hjørne, er LOG-IN boxen. Der kan man logge sig ind og oprette sig som kunde. Når man er oprettet og godkendt som kunde, kan man handle via Shoppen. 
BEMÆRK: Ved første log-in, bliver man registreret i ITV-Security system, samt man automatisk vil få en velkomst hilsen fra ITV-Security. Når man selv opretter sig i vores system, vil det kun være muligt at se liste priser. For at kunne handle og se jeres netto priser, kræver det at vi får jer oprettet rigtigt i vores system, og det kan i blive ved at sende os en mail, eller kontakte os på Tlf.
Man kan ligeledes se sin ordre historik, og mange andre informatio
ner, når man er blevet oprettet rigtigt som kunde i vores system.

Ang. Rabat:
Når man er blevet oprettet i vores system, vil jeres rabat automatisk blive registeret, for hver enkelt produkt. De priser man se, når man er blevet registret, er pr. stk. Og for de fleste af vores vare/produkter, vil man automatisk få udløst en højre rabat jo flere stk. man køber af samme produkt / vare nr.

Brugen af Web Shoppen:
Ude i venstre side, findes en oversigt over varesortimentet. Der vælges de produktgrupper, man gerne vil se på.
Hver gruppe under varesortiment, har en eller flere specificeret undergrupper. Eksempel: Søges et IP kamera, tryk da på "IP Kamera". Derved åbner undergrupperne sig, hvor man så kan vælge det produkt man gerne vil se på.
F.eks. Vivotek IP Kamera oversigt. Når man trykker der åbner, hele Vivotek's IP kamera oversigten.
Alle kameraer vises på en samlet oversigt med en kort beskrivelse og pris. Det er så muligt at trykke sig ind på hver enkelt vare og få en endnu mere detaljeret beskrivelse og sidst, men ikke mindst, er det så muligt at tilføje produktet til sin indkøbskurv.
Hvis man søger efter et specielt Vivotek IP kamera, f.eks. Dome kamera, er de alle delt op i forskellige undergrupper ude i varesortiment under Vivotek IP kamera oversigt.


Søge felt:
Man kan altid søge efter et bestemt vare nr. eller produkt i "søge feltet".

Informations kategorier:
Oppe i den blå banner er forskellige undergrupper, som er vist her under:

Forside:   Tryk der for at kommer tilbage til forsiden (Eller tryk på "ITV SECURITY" Logo, øverst i venstre hjørne)

Kontakt:    ITV-Security's kontakt information, står også nederst på siden.

Handelsbetingelser:   Der findes forskellige information om bestilling, personlig oplysninger, betaling, aftalteindgåelse, levering, priser, vareretunering, fortrydelsesret, reklamationer.

Support:   Der findes mange nyttige informationer, der kan bruges i tilfælde af problemer.

Downloads / Info:   Her findes forskellige Downloads og informationssider inden for forskellige produktgrupper. 
Alt lige fra video klip af forskellige kameramodeller, til diasshow, og mange andre informationer om de forskellige produkter.


Nyheds mail:   Der kan til meldes og frameldes til Nyheds mails. Nyhedsmail informerer om nye produkter, installations muligheder og andet af interesse for ITV-Security's kunder.
danskenglish